2012. január 5., csütörtök

100 tincs csoki bar orosz eu haj azonnali postával - Jelenlegi ára: 13 800 Ft

Eladó a képen látható egyenes szép puha tapintású Orosz eu haj.
könnyen ápolható
Ha minőséget akarsz jó helyen jársz
A haj hossza: 50 cm
Tömege: 50g
orosz haj
A haj festhető, vasalható, göndöríthető. műszállat nem tartalmaz. Egy szállírányos.
A hajat lapkeratinnal ellátva küldöm. Csak fel kell tenni!!
A haj szerkezete:
A haj ápolása: Soha nem mosunk úgy hajat hogy előre hajolunk és borzoljuk. Mindig hátrafelé dőljünk és úgy mossunk hajat.
Ez a haj már nem kap természetes olajozást emiatt elengedhetetlen a fekete Gliscur balzsam és sampon használata.
És a Cream ala latte kérémhajpakolás mely kókusz olajat tartalmaz. Ez az olaj imitálja azt amit a hajhagyma biztosítana számára.
Napközben olaj tartalmú haj sprével ajánlott néha befújni.
Ha odafigyelünk a hajra sokáig 1-1, 5évig is szép marad.
Illesztéseknél fogyeljünk arra hogy a balzsamot sampont rendesen lemossuk. És arra is hogy a tincseket egymástól széthúzzuk. Fésülés esetén csak sörtés fésűt használjunk mert más fésű könnyen a keratinba akad vagy megsérti.
A hőillesztett haj jobban nől nem roncsólódik.
3 hónap alatt 4cm is nől a haj. Erősödik. Vékonyszállú hajra is lehet használni és ha zsírosodott a hajad most nem fog. Elvonja a fejbőr zsírosságát.
 
Posta ideje : 2 munkanap
Visszavásárlás: Amennyiben nem nyerte el a tetszésed, használatlan állapotban visszaküldheted. 3 napon belül.
Egy részletes összeállítást szeretnék közreadni a póthajak típusait illetően. Sokféle eltérő információ valamint laikus félremagyarázás található szerte az interneten, következzen a tényleges típusinformáció.
1. MŰSZÁLHAJ - Anyaga valódi műanyag - a hétköznapokban kizárólag alkalmi viseletre alkalmas, egy-egy estére.   Többnyire extrém színekben - zöld, kék, rózsaszín, sárga - kapható. Alkalmazása többnyire a "buli" kedvéért. Hajszárító, hajvasaló megolvasztja, hajmosás leoldja. Tényleges, tartós hajhosszabbításra, hajdúsításra alkalmatlan, kivéve ha a magasságod kb. 12 cm, és a neved Barbie
2. ÁZSIAI HAJ - A nemzetközi valódi emberi hajkínálat legalsó kategóriája, ami nem minden esetben jelenti azt hogy ez rossz minőség. Hajhosszabbításra a legkevésbé alkalmas, legfőképpen azért, mert általában kevert szálirányban szerezhető be, ami azt jelenti hogy osztályozatlan haj, vagy kevert szálirányos haj. Ráadásul az Ázsiai haj a legvastagabb szálú haj, ezért fogásra sprőd lehet.
3. INDIAI HAJ - Balmain haj. Világszerte a leggyakrabban alkalmazott haj a hajhosszabbításhoz. Annyira közkedvelt, és sokszor annyira jó minőségű, hogy esetenként - Európai hajként - háromszoros áron adják el - nem éppen becsületes szándékkal. Ideális esetben szálirányos, tehát a hajhagymák a copfvég egyik irányában találhatóak, mégpedig azon a végén, ahol az illesztési felület van. Mi például ezt a típust forgalmazzuk Balmain haj néven. Közkedvelt, és elérhető ára van, továbbá minden híresztelésssel ellentétben rengeteg ember boldogan viseli nem csak a világ másik felén, hanem Magyarországon is. Kezelés, ápolás nélkül minden haj tönkremegy pillanatok alatt. Az első osztályú Indiai Balmain hajat Európai minőségűnek nevezzük, és nem azért mert Európából származik, hanem azért, mert a minősége tökéletesen megfelel nekünk Európaiaknak.
4. INDIAI SZŰZ HAJ - Nevével ellentétben nem Indiai szűzlányoktól származik, hanem a hajak teljesen natúr állapotban kerülnek a felhasználókhoz, tehát sem fertőtlenítés, sem festés, mosás és egyéb kémiai kezelés (szilikonos bevonat, vagy szőlőolajozás) nem történt vele, tehát lényegében a Balmain haj feldolgozatlan formája. Előnye, hogy mindent amit szeretnénk elérni a hajjal, azt mi magunk végezhetjük el. Hátránya, hogy pillanatok alatt tönkre is tehetjük pont ezekkel. Ezek a Balmain hajnál már mind szakértelemmel elő vannak készítve.
5. EURÓPAI - OROSZ - HAJ - Ez a hajtípus leginkább EURÓPAI haj néven kerül forgalomba Magyarországon. Sok helyen - az Indiaihoz hasonlóan -  úgy adják el, hogy magyar haj. Nem mintha sok jelentőssége lenne.   Európában mindennapos szokás a hajfestés, dauerolás, és néha kíméletlen hajmosószerekkel találkozunk, ez minden Európai haj esetében igaz, ezért ne felejtsük, az Európai haj többnyire már volt vegykezelve. Vannak szűz hajak is, ha értünk hozzá, ezt azonnal meg tudjuk állapítani, így akár még jól is járhatunk az Orosz hajjal.   6. ROMÁNIAI HAJ - Ugyanazt lehet elmondani róla, mint az Orosz hajakról, annyi különbséggel, hogy nagyobb százalékban találkozunk festetlen hajakkal, ugyanis Romániában kevésbé divat a hajfestés mint Oroszországban. Textúráját tekintve vékonyabb, mint az Orosz haj, tehát a Magyar haj vastagságához közelebb áll.  
7. MAGYAR HAJ - Szerencsére országunk nem egy elmaradott ország, ha az Orosz és a Román viszonylatokat nézzük. Éppen ezért nálunk nagy divat a hajfestés, dauerolás. Amennyiben ilyen hajat veszünk, az jó eséllyel alkalmatlanabb a hajhosszabbításra, mint akár egy jó minőségű Ázsiai haj. Hazánkban a fertőzöttség elhanyagolható, ezért ha valóban Magyar hajhoz jutunk, és az egy korábban festetlen, szűz haj, ráadásul egy egyben levágott copf, ami ebből adódóan szálirányos, akkor jó üzletet köthetünk. Két dolgot azonban ne feledjünk: 1. sok a félrevezetés ezen a téren (nem Magyar hajat adnak el, de annak hírdetik) 2. a Magyarok haja - általában - vékonyka, gyenge, egyáltalán nem a legdúsabb, legerősebb hajtextúra a világon. 8. "JÓL CSENGŐ - egyéb - HAJNEVEK" - Ide sorolhatunk minden olyan hajat, melyet úgy tűntetnek fel mintha az adott országban lakó emberek haja lenne, pld. Londoni haj - Angol haj - a fogalom egyébként létezik (Londonban jelentős a "hajpiac", főleg az Indiai és Orosz hajakból), azonban Anglia nem az az ország, ahol az emberek a saját hajukat eladják. Az Olasz hajakat is ide sorolhatjuk, egyébként Olaszországban van Európa hajhosszabbítási "központja", egy két hajhosszabbítási világcég székhelye, de a hajak származása az ő esetükben is Indiai vagy egyéb stb.
- Chris -


Jelenlegi ára: 13 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 21:40
. 100 tincs csoki bar orosz eu haj azonnali postával - Jelenlegi ára: 13 800 Ft

Fontos