2011. április 24., vasárnap

Kineto, Genio egy csomagban olcsón eladó - Jelenlegi ára: 20 250 Ft

Eredeti ár: Genio eredeti ára: 13. 500. -                
                     Kinetoeredti ára: 13. 500. -
A licit tárgya 1 üveg Kineto és 1 üveg Genio wellnes ital.
Genio - Innovatív agyserkentő tanulók, szellemi munkát végzők számára.
Számítógépes munka, összetettebb feladatok, tízsteresére nőtt kommunikáció mindenhol és mindenkor, élethosszig tartó tanulás - a 21. század mindannyiunktól még többet követel: régebben több fizikai erőre volt szükség, míg napjainkban inkább a szellemi erő a fontos!
Intelligencia és kreativitás, amelyet elősegít és fokoz a kolin, az agyi működést fokozó lecitin-összetevő - döntő intenzívebb szellemi igénybevételek esetén.
A koncentrációs-készséget segíti a fekete ribizliből, a földi szederből, málnából, áfonyából és acerola-cseresznyéből kivont természetes gyümölcscukor, a folsav és olyan értékes enzimek, amelyekre az agynak szüksége van a gondolkodási folyamatokhoz.
A jobb szellemi egyensúlyt és stabilitást segítik az ásványi anyagok és idegsejtek vivőanyagai, amelyek megtalálhatók a méhfűben, gyömbérben, a nemes zöldteában, és különböző növények sokféle egyéb bio-anyagaiban.
súlya: 750 ml  
Kineto - az energiaforradalom
A természet három legértékesebb energiaszállítójának szinergikus kombinációja teszi a KINETO-t egyedülálló és kizárólagosan hatékonnyá.
Több erő és dinamika - a legkiválóbb minőségű japán zöldteának köszönhetően, mely természeres módon energetizálja a testünket, és évszázadok óta ismert a sejttesztító hatása is.
Hosszabb teljesítménygörbe - a guarana természetes koffeinjének köszönhetően, amely a kávéval ellentétben nem terheli meg a szervezetünket, hanem órákon át izgatószerektől menetesen dinamizál.
Jobb energiaellátás - a fekete bodzának köszönhetően, ami C-vitamiban gazdag, és ásványi anyagokban gazdag. Ez csupa olyan anyag, amelyre a szervezetnek szüksége van a felgyorsult energiafolyamatokhoz.
Frissítő egzotikus íz - a citrusféléknek és a titokzatos schizandra gyümölcsöknek köszönhetően.
Ez egy kiváló minőségű energiaital. Természetes gyümölcsszirup aromákkal és
vitaminokkal egy frissítő koffeintartalmú citrus energiaital. Legmagasabb
koffeintartalom (32mg/100ml).
Elkészítés: Koncentrátum 1+7, tehát 1 adag koncentrátumot keverjünk 7 adag
ásványvízzel. Alap: energianövelő cukrok, gyümölcseredetű cukor és
maltodextrin, lehetőleg tiszta kész italban.
súlya: 750 ml


Jelenlegi ára: 20 250 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 09:14
. Kineto, Genio egy csomagban olcsón eladó - Jelenlegi ára: 20 250 Ft

Fontos