2011. október 27., csütörtök

Vagány unisex karkötő hematit, korall gyöngyökből - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Hibátlan gyógyító hematit- és korallgyöngyből született meg ez a vagány karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán.
 
Hossza: 18 cm
A karkötőhöz tökéletesen illő nyaklánc is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (8. 500-) előnyösebb áron vásárolhatod meg, postaköltséget spórolva.
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le bátran, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
 
 
-Korall:
 
Tulajdonságai:
Szín: fehér, vörös, fekete, kék Átlátszóság: átlátszatlan Porszín: fehér, szürke Mohs-keménység: 3-4 Sűrűség: 2, 6-2, 7 Képlet: CaCO3+Fe, Mg Kristályszerkezet: tigonális, amorf Előfordulás: Egyiptom, Ausztrália, Japán Nyugati csillagjegy: Halak Kínai csillagjegy: Nyúl Elem: víz, föld (barna), levegő (rózsaszín).
Jelenlétében szervezetünk könnyebben termeli a fehérvérsejteket. Stabilizálja a vérnyomást. Szabályozza a nyirokkeringést. Erősíti a hörgőket, segít légszomj és köhögés esetében. Levezeti a bélproblémákat, segíti a salaktalanítást, és a súlyproblémákat. Hatással van a petefészekre. Fokozza a termékenységet, enyhíti a klimaxos panaszokat.
Hatásában még a két alsó csakrába való bekapcsolódás is segít, mert fizikailag, és lelkileg talpra állít a testtudaton keresztül, és segítségével felderíti a lelket!
 
Gyógyhatásai:
 
A korall a vérképre van hatással, még anémia ( vérszegénység esetén is.
Hatására szervezetünk könnyebben termeli az ellenállóképességhez nélkülözhetetlenen fehér vérsejteket.
Normál értéken stabilizálja a vérnyomást akár alacsony, akár magas.
Fertőzésveszély és köhögés ellen is használhatjuk.
Szabályozza a nyirokkeringést, segít a nyirokmirigyek betegsége esetén.
Enyhíti a vérzési zavarokat.
Befolyással van a légutakra, erősíti a hörgőket, segít légszomj és köhögés esetében is.
Csökkenti az epekövek kialakulását, levezeti a bélproblémákat, segíti a méregtelenítést és fogyókúra esetén is hasznos segítség!
Hatással van a petefészek működésére, fokozza a termékenységet, enyhíti a klimaxos panaszokat!
Szenilitás és időskori gyengeség esetén is jó szolgálatot tesz!
-Hematit:
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő
Tulajdonságai:
Szín: vörösesbarna, szürkésfekete, fekete Átlátszóság: áttetszőtől az opakig Porszín: vörösesbarna Mohs-keménység: 5, 5-6, 5 Sűrűség: Képlet: Fe2O3Ásványtanilag: vas-oxid Keletkezés módja: vörös vasérckén vulkáni Előfordulás: Ausztria, Olaszország, Svédország, Kanada, Libéria, Banglades Új-Zéland Nyugati csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő Kínai csillagjegy: Sárkány, Disznó, Bivaly, Tigris Elem: föld
A hematit is széles körben elterjedt kő. Segítségével sok más követ feltölthetünk.
Gyógyhatás:
A hematitot sokan "vérkőként" ismerik.
Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység vashiánnyal
Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el.
A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a vérömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak.
Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését. Aranyér esetén is hatásosnak bizonyult.
Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.
A rendszertelen menstruáción is javít.
A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.
A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.
 
 
-Sterling ezüst:
A 925-ös ezüst, 92, 5% (tömegszázalék) ezüstöt tartalmaz általában rézzel és palládiummal ötvözik, a. jobb  megmunkálhatósága miatt. A színtiszta ezüstnél és ellenállóbb. Az általam kínált ékszerek ezüst ötvözetek ( rendszerint valamilyen más fémet, például Cu, Zn, Ni, Sn -t tartalmaznak ), tehát 100% ezüsttartalommal nem rendelkeznek!
Tartása, kezelése: szárazan tartandó, kezet mosni, fürödni benne nem lehet. Éjszakai viselése nem ajánlott a bőr nedvességtartalma miatt. Ápolása speciális ezüst ékszerekhez gyártott tisztítókendővel ( polírozó kendővel ), illetve ezüsttisztító folyadékkal lehetséges.
Gyógyító ereje:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
 
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi hirdetésemet is!
Látogass el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 00:16
. Vagány unisex karkötő hematit, korall gyöngyökből - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Fontos