2011. július 27., szerda

Menzel, Jirí: Trabanttal a Hiltonig - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trabanttal a HiltonigA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Jiří Menzel olyan típusú karakter, akiről nehéz elhinni a tényt: már több mint négy éve elmúlt hetven éves. Megőrizte ugyanis azt a fajta makacs, öntörvényű, megalkuvást nem tűrő szabadságot, azt az energikus kreativitást, amely fiatal rendezőként jellemezte, és amely lehetővé tette, hogy az akkoriban forradalminak számító cseh újhullám vezéralakja, és ifjú titánként kommunista közép-kelet-európai blokk Oscar-díjjal kitüntetett filmese legyen. Talán csak a humora lett egyre fanyarabb, cinikusabb a telő évekkel. Fordulatos pályafutása során többször és szívesen dolgozott együtt magyar művészekkel, olyanokkal, mint Böszörményi Géza, Simó Sándor vagy Maár Gyula most pedig szintén egy magyar újságíró, Szabó G. László kérdéseire felel kimerítő részletességgel. Ebből a több tételes beszélgetésből állt össze a jelen kötet, hiteles és éles portrét skiccelve fel a cseh rendezőről. Mindez annak köszönhető, hogy tabu téma nincsen: Menzel habozás nélkül, leplezetlen őszinteséggel válaszol a kérdések özönére, legyen az szakmai vagy épp magánjellegű. A kötet pont ezért nemcsak a filmtörténeti okokból érdeklődőknek, hanem sőt sokkal inkább azoknak is ajánlható, akik kíváncsiak különös és különleges ember életére, gondolataira. ISBN: 978-80-8101-458-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:11
. Menzel, Jirí: Trabanttal a Hiltonig - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Fontos