2011. július 26., kedd

Waugh, Evelyn: A megboldogult - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A megboldogultA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
Evelyn Waugh szatirikus kisregénye maró gúnnyal festi meg a hollywoodi filmipar és az abban tevékenykedő brit emigránsok második világháború utáni világát. Dennis Barlow, az ifjú angol poéta is Los Angelesben próbál szerencsét:. egy filmstúdióban együtt dolgozik szállásadójával, Sir Hinsley-vel, aki szintén Londonból származott el. Dennis azonban nem válik be, és kis idő múlva már a háziállatok elhantolásával foglalkozó Boldog Vadászmezők nevű cég alkalmazásában áll. Sir Francis öngyilkosságot követ el, miután őt is kirúgják a filmstúdióból. Barlow-ra hárul a temetés körüli ügyintézés, így ismerkedik meg a város hatalmas nekropoliszának, a Susogó Berkeknek két munkatársával, Aimée Thanatogenosszal a bájos kozmetikussal és Mr. Joyboy-jal, a nagyszerű halottbalzsamozóval. Barlow beleszeret a lányba, akit a balzsamozó is feleségül akar venni. A morbid szerelmi háromszög története egyszerre figurázza ki a régmúlt külsőségekhez merev és álságos módon ragaszkodó angolok képmutatását és az amerikai civilizáció hagyomány- és kultúra ellenes túlzásait. A magyarul Ottlik Géza tolmácsolásában olvasható, legutóbb 1986-ban az Európa Kiadó gondozásában megjelent elbeszélést a groteszk és a fekete humor kedvelőinek ajánlhatjuk. ISBN: 978-963-267-069-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:45
. Waugh, Evelyn: A megboldogult - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Fontos